کارگاه مقاله نویسی 1
اولین دوره کارگاه مقاله نویسی ویژه دانشجویان در تمامی رشته های تحصیلی در مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در همه گرایش های تحصیلی توسط دکتر الهام نصرتی در نیمه دوم اردیبهشت 1403 در استان اردبیل به صورت حضوری برگزار خواهد شد. این دوره شامل 5 جلسه (15 ساعت) می باشد و صفر تا صد مقاله نویسی به صورت تخصصی آموزش داده خواهد شد.
علاقه مندان به یادگیری مقاله نویسی جهت ثبت نام می توانند اقدام کنند.
قیمت تماس بگیرید
توضیحات
کارگاه مقاله نویسی 1
قبل از اینکه مقاله خود را بنویسید، مهم است که بتوانید کار را تجزیه و تحلیل کنید و دقیقاً بفهمید که سؤال مقاله چیست و از کجا باید شروع کنید. در کارگاه مقاله نویسی استاد روش نوشت مقاله از ابتدا تا ارسال به ژورنال را به شما آموزش می دهد.
در ابتدای مقاله نویسی، داشتن درک قوی از نظریهها یا مطالعات کلیدی مهم نیست، اما حداقل باید یک «خلاصه» کلی از موضوع را داشته باشید.
نادیده گرفتن مراحل اولیه و نوشتن اولین پیش نویس مقاله همزمان با کارگاه ممکن است سخت باشد. با این حال، خواندن و برنامه ریزی فرآیند مقاله نویسی را آسان تر، سریع تر می کند و تضمین می کند که مقاله با کیفیت بالاتری تولید می شود.
اجزای یک مقاله خوب
حال، بیایید ببینیم که چه چیزی یک مقاله خوب در روانشناسی را تشکیل می دهد. تعدادی ویژگی مهم وجود دارد.
- ساختار جهانی: ساختار مواد را به گونه ای تنظیم کنید که توالی منطقی از ایده ها وجود داشته باشد. هر پاراگراف / عبارت باید به طور معقولی از پیشین خود پیروی کند. مقاله باید «جریان» باشد. مقدمه، بدنه اصلی و نتیجه باید همگی مرتبط باشند. هر پاراگراف باید دارای یک موضوع اصلی باشد که از طریق تعدادی نکته توضیح داده شده و توسعه داده می شود.
- دانش و درک: شناخت، یادآوری و درک طیف وسیعی از مطالب علمی که به دقت دیدگاه های نظری اصلی را منعکس می کند را نشان دهد.
- ارزیابی انتقادی: استدلال ها باید با شواهد و/یا نظریه مناسب از ادبیات پشتیبانی شوند. شواهد تفکر مستقل، بینش و ارزیابی شواهد باید در مقاله وجود داشته باشد.
- کیفیت ارتباطات نوشتاری: نوشتن واضح و مختصر با استفاده مناسب از پاراگراف ها، املا و دستور زبان از اجزای مهم هستند. همه منابع به طور دقیق و مطابق با دستورالعمل های APA باید ارجاع داده شوند.
در بدنه اصلی مقاله، هر پاراگراف باید دانش و ارزیابی انتقادی را نشان دهد. همچنین باید تعادل مناسبی بین این دو جزء مقاله وجود داشته باشد. سعی کنید در صورت امکان تقریباً تقسیم 60/40 را هدف قرار دهید.
اکثر دانشجویان این اشتباه را مرتکب می شوند که دانش بیش از حد و ارزشیابی کافی نمی نویسند که سخت است. بهتر است مقاله خود را بر اساس موضوعات کلیدی ساختار بندی کنید. مضامین از طریق تعدادی از نکات نشان داده شده و توسعه داده می شوند. در کارگاه مقاله نویسی قدم به قدم این نکات آموزش داده می شود.
نوشتن مقدمه
اغلب بهترین کار این است که مقدمه خود را زمانی بنویسید که قسمت اصلی مقاله را تمام کردید، تا درک خوبی از حوزه موضوع داشته باشید. اگر تعداد کلماتی برای مقاله شما وجود دارد، سعی کنید 10 درصد از آن را به مقدمه خود اختصاص دهید.
در حالت ایده آل، مقدمه باید؛ موضوع مقاله را مشخص کنید و اصطلاحات کلیدی را تعریف کنید. موضوعات عمده ای را که در پشت سوال نهفته است برجسته کنید. به خواننده اجازه دهید بداند که چگونه مقاله خود را با شناسایی موضوعات اصلی مورد بحث متمرکز خواهید کرد.
مقدمه ها بسیار مهم هستند زیرا برداشت های اولیه به حساب می آیند و می توانند یک تاثیر خوبی در ذهن مدرس نمره دهی به مقاله شما ایجاد کنند. اگر خوب شروع کنید، احتمالاً بعداً به خاطر اشتباه عجیب و غریب بخشیده می شوید.
نوشتن نتیجه گیری مقاله
بسیاری از دانشجویان به نتیجه گیری توجهی که شایسته است را نمیکنند. اگر تعداد کلماتی برای مقاله شما وجود دارد، سعی کنید 10 درصد از آن را به نتیجه گیری خود اختصاص دهید.
در حالت ایدهآل، نتیجهگیری باید مضامین/استدلالهای کلیدی مقاله شما را خلاصه کند. پیام را برساند. شواهد ارائه شده در مقاله را بسنجید و تصمیم بگیرید که کدام طرف استدلال از حمایت بیشتری برخوردار است.
همچنین، ممکن است بخواهید پیشنهاد دهید که چه تحقیقاتی در آینده ممکن است نیاز به انجام داشته باشد و چرا. اطلاعات / استدلال های جدید را وارد نکنید (فقط اطلاعاتی که در بدنه اصلی مقاله بحث شده است).
اگر مطمئن نیستید که چه چیزی بنویسید، سوال مقاله را بخوانید و در یک پاراگراف به آن پاسخ دهید. نکاتی که چندین مضمون را با هم متحد می کنند یا در بر می گیرند، می توانند به عنوان بخشی از نتیجه گیری شما تأثیر زیادی داشته باشند.
اهمیت مقاله
بدیهی است که آنچه می نویسید مهم است، اما نحوه انتقال ایده ها/استدلال های خود تأثیر قابل توجهی بر نمره کلی شما دارد. بیشتر دانشجویان ممکن است اطلاعات/محتوای مشابهی در مقالههای خود داشته باشند، اما بهتر این اطلاعات را به طور مختصر و واضح بیان میکنند.
هنگامی که اولین پیش نویس مقاله خود را تمام کردید، باید بررسی کنید که آیا منظور را انتقال می دهد یا خیر. این یکی از ویژگی های مهم کیفیت ارتباط (به همراه املا و دستور زبان) است.
این بدان معنی است که پاراگراف ها از یک ترتیب منطقی پیروی می کنند (مانند فصل های یک رمان). یک ساختار جهانی با مضامین چیده شده به گونه ای داشته باشید که امکان توالی منطقی از ایده ها را فراهم کند. ممکن است بخواهید پاراگرافها را در موقعیتی متفاوت در مقاله خود مرتب کنید (برش و چسبانده کنید) اگر به نظر میرسد با ساختار مقاله مطابقت ندارند.
برای بهبود جریان مقاله خود مطمئن شوید که جمله آخر یک پاراگراف به جمله اول پاراگراف بعدی مرتبط است. این به جریان انشا کمک می کند و خواندن آن را آسان تر می کند.
در نهایت، فقط زمانی استنادها را تکرار کنید که مشخص نیست در مورد کدام مطالعه / نظریه بحث می کنید. تکرار نقل قول ها به طور غیرضروری جریان یک مقاله را مختل می کند.
فاریاکلینیک
هر دانشجویی برای موفقیت در رشته تحصیلی باید بتواند مقاله خوبی را بنویسد. نوشتن مقالات علمی به شما کمک می کند تا رزرومه علمی خوبی داشته باشید، همچنین از نظر بار علمی همیشه خود را ارتقاء خواهید داد. بنابراین یادگیری مقاله نویسی مهم ترین موضوع برای ادامه تحصیل در همه رشته های تحصیلی است.
اولین کارگاه مقاله نویسی در استان اردبیل توسط دکتر الهام نصرتی در نیمه دوم اردیبهشت 1403 به صورت حضوری تشکیل خواهد شد. علاقه مندان به یادگیری مقاله نویسی می توانند برای ثبت نام در کارگاه اقدام کنند.
توضیحات تکمیلی
مدرس دوره | خانم الهام نصرتی |
---|---|
سطح آموزشی | تخصص روانشناسی |
تعداد جلسات آموزشی | پنج جلسه |
مدت زمان آموزش | 15 ساعت |
پیش نیاز دوره | بدون نیاز به پیش نیاز |
نوع دوره آموزشی | کارگاه |
کد دوره ی آموزشی | 1017 |
محمد
مرسی از شما خانم دکتر انشالله بتونیم استفاده کنیم
faria
ممنونم موفق باشین.