باورهایی که باعث نگرانی من می شود را چگونه حل کنم؟

چه باورهایی باعث ایجاد نگرانی می شود؟ چه باورهایی مانع این می شود که بیمار بتواند نگرانی های خود را حل کند؟ اضطراب باعث نگرانی افراد و تصور چیزهای منفی می شود. و در نتیجه زندگی فرد را دچار مشکل می کند. در دوره آموزشی توضیحات کاملی در رابطه با باورهای مشکل ساز در بیماران دچار اضطراب فراگیر ارائه شده است.

قیمت ۱۰۰,۰۰۰ تومان

اشتراک 0 دیدگاه 202 بازدید

توضیحات

باورهایی که باعث نگرانی من می شود را چگونه حل کنم؟

افراد مضطرب در طوفانی از افکار غیر منطقی گرفتار می شوند که اضطراب آنها افزایش پیدا می کند. معمولا افرادی که دائما نگران هستند، در بسیاری از مراحل زندگی اضطراب بیشتری را تجربه کرده اند. به همین دلیل این بیماران ممکن است عجول، پرتوقع، بدبین و درمانده باشند.

نگرانی بخشی از زندگی در دنیای مدرن است. اضطراب و نگرانی همیشه هم بد نیست. گاهی نگرانی باعث می شود از خطرات آگاه شوید، به شما انگیزه می دهد تا کارها را به موقع انجام دهید. ولی اگر شما دائما نگران باشید احتمالا مبتلا به اختلالات روانشناسی هستید. و همین موضوع بر کیفیت زندگی شما تاثیر زیادی می گذارد.

همه ما گاهی اوقات افکار منفی داریم، اما زمانی که آن باورهای منفی را بارها و بارها تکرار کنیم، می توانند مشکلاتی ایجاد کنند و یا حتی می توانند نشانه این باشند که شما مشکل اساسی تری دارید که برای آن نیاز به کمک دارید. افکار منفی مکرر می تواند نشانه ای از اختلالات اضطرابی و افسردگی باشد.
علم روانشناسی دو شکل متفاوت از افکار منفی تکراری را تشخیص داده است: نشخوار فکری و نگرانی

نگرانی و نشخوار فکری به چه معنا است

نگرانی به معنای داشتن افکار تکرار شونده ای است که باعث ایجاد دلهره در شما می شود و انتظار دارید که مطمئناً چیزی منفی در آینده رخ دهد. نگرانی، نگرانی در مورد آینده است. ممکن است نگران این باشید که دفعه بعد که آن شخصی را که دوست دارید ملاقات کنید چه اتفاقی می افتد. یا ممکن است نگران این باشید که آیا تنگی نفسی که تجربه می کنید نشانه بیماری قلبی است یا خیر. سالهاست که علم روانشناسی نگرانی را نشانه‌ای از اضطراب می‌داند. اما قطعا در افسردگی نیز رخ می دهد.

نشخوار فکری کمی متفاوت است و به عنوان داشتن افکار منفی در مورد چیزی که در گذشته اتفاق افتاده است مشخص می شود. این معمولاً شامل فکر کردن به این است که چگونه در کاری آنقدر که دوست داشتید خوب نبودید. در نشخوار فکری، ممکن است بارها و بارها به این فکر کنید که در آخرین مسابقه ورزشی چقدر بد بازی کردید. یا چقدر احساس بدی نسبت به نادیده گرفتن کسی در محل کار دارید. نشخوار فکری بیشتر به عنوان یک علامت افسردگی دیده می شود، اما در اضطراب نیز رخ می دهد.

4 گام ساده برای متوقف کردن باورهای نگران کننده

  1. مکث کردن: اگر احساس استرس، اضطراب یا گیرکردن در الگوهای تفکر منفی دارید، مکث کنید. با حواس پنجگانه خود آگاهی، حواس خود را بر دنیای اطراف خود متمرکز کنید.
  2. به تفاوت ها توجه کنید: به تفاوت بین گیر افتادن در افکار خود، در مقابل تجربه لحظه حال از طریق حواس پنج گانه خود توجه کنید. همچنین به افکاری که در ذهن خود مشغول بوده اید توجه کنید. با خودت دعوا داشتی؟ آیا ارزیابی یا قضاوت منفی داشته ای؟
  3. به افکار خود برچسب بزنید: در مواقعی که به شدت مشغول فکر کردن هستید کمی عقب نشینی کنید و به افکار خود برچسب بزنید. این عمل برچسب زدن را بدون تلاش برای نرم کردن، تغییر یا اجتناب از افکاری که در سر دارید، ادامه دهید.
  4. به نیت خود توجه کنید: هنگامی که کمی مکث کردید، و بعد از اینکه متوجه شدید چه اتفاقی در ذهن و روان خودتان افتاده است، و زمانیکه به افکار خود برچسب زدید. متوجه می شوید که نیت و قصد شما از این همه نگرانی چیست. اگر می توانید قدم کوچک به سمت حل کردن نگرانی های خود بردارید همین حالا دست به کار شوید.

تدریس دوره آموزشی حل کردن نگرانی

در این دوره ی آموزشی، ابتدا به بررسی افکارها و باورهایی که باعث ایجاد نگرانی می شود پرداخته شده است. خیلی از بیماران با وجود اینکه مراحل غلبه بر نگرانی را طی می کنن و از باورهای خود آگاه هستند، ولی نمی توانند نگرانی خود را حل کنند که در دوره ی من همیشه نگرانم چطوری حلش کنم؟ این موضوع به صورت کامل آموزش داده شده است.

در ادامه مواردی که باعث می شود شما نتوانند نگرانی خود را حل کنین، بحث شده. با اجرای تمرینات منظم که در طول بررسی باورها به آنها اشاره شده است، می توانید تا حدودی زیادی نگرانی، اضطراب، خستگی و بی قراری خود را حل کنید.

 

توضیحات تکمیلی

مدرس دوره

خانم الهام نصرتی

سطح آموزشی

عمومی

تعداد جلسات آموزشی

یک جلسه

مدت زمان آموزش

20 دقیقه

پیش نیاز دوره

بدون نیاز به پیش نیاز

نوع دوره آموزشی

ویدئو آموزشی

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “باورهایی که باعث نگرانی من می شود را چگونه حل کنم؟”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *