آسیب‌شناسی روانی_اختلالات اضطرابی

اکثر ترس و اضطراب‌هایی که ما تجربه می‌کنیم، اختلال نیستند بلکه یک واکنش سازگاری یا انطباقی هستند. یعنی نه تنها شانس بقای ما را کم نمی‌کنند بلکه شانس بقای ما را افزایش می‌دهند، چون باعث می‌شوند که ما از محرک‌هایی که برای بقاء ما ضروری نیستند صرف‌نظر کنیم.

بنابراین تشیص دقیق اختلالات اضطرابی نیاز به آموزش کاملی دارد. در این آموزش انواع اختلالات اضطرابی به صورت جامع و کامل آموزش داده شده است. همچنین به سبب‌شناسی، تشخیص‌گذاری و نظریه‌های مهم در مورد اختلالات اضطرابی پرداخته شده است. 

قیمت ۸۰,۰۰۰ تومان

اشتراک 0 دیدگاه 457 بازدید

توضیحات

آسیب‌شناسی‌روانی_اختلالات اضطرابی یکی از مهم‌ترین مباحث روانشناسی است. اختلالات اضطرابی به قدری شدید و نیرومند هستند که زندگی روزمره فرد را مختل می‌نمایند و باعث می‌شوند فرد از موقعیت‌های عادی زندگی خود لذت نبرد. همچنین اختلالات اضطرابی باعث می‌شوند که فرد از بسیاری از موقعیت‌ها اجتناب نماید که همین اجتناب فعال باعث اختلال شدیدتر زندگی روزمره آنها می‌شود. 

انواع اختلالات اضطرابی

  • اختلال اضطراب جدایی

اضطراب جدایی به عنوان یک ویژگی رشدی در همه کودکان تا حدود سه سالگی وجود دارد، و شانس بقاء کودکان را افزایش می‌دهد. اختلال اضطراب جدایی بعد از سه سالگی تشخیص‌گذاری می‌شود.

افراد مبتلا به اضطراب جدایی دائما به موضوع جدایی فکر می‌کنند، به اتفاقاتی فکر می‌کنند که می‌تواند رخ دهد و باعث جدایی آنها از افراد مهم زندگی گردد، آنها دائما رویاهایی مرتبط با جدایی از افراد مهم زندگی می‌بینند، رویاهایی را می‌بینند که بیانگر اتفاقاتی است که می‌تواند رخ دهد و منجر به جدایی گردد.

  • اختلال لالی انتخابی

فردی که لالی انتخابی دارد، مهارت حرف زدن را دارد، هیچ اختلال گفتاری ندارد، سابقه رشد زبانش کاملا طبیعی است ولی با وجود اینکه مهارت حرف زدن را دارد به مدت طولانی از حرف زدن در یک یا چند موقعیت اجتماعی از حرف زدن امتناع می‌نماید.

  • اختلال فوبی خاص

فوبی خاص به عنوان یک اختلال اضطرابی شایع‌ترین اختلال روانی در زنان است. فوبی ترس نامعقول و نامتناسب از یک شی یا موقعیت خاص است، که موجب پاسخ اضطراری فوری می‌شود و عملکرد فرد را مختل می‌کند.

  • اختلال اضطراب اجتماعی

در اختلال اضطراب اجتماعی شخص علاقه به برقراری رابطه دارد و مهارت انجام کار را دارد و به خوبی از مهارت خود وقتی تنهاست یا در جمع خانواده، دوستان و آشنایان به سر می‌برد، به خوبی استفاده می‌کند ولی جرئت استفاده ار مهارت خود را میان غریبه‌ها ندارد.

  • اختلال آگورافوبیا

در اختلال آگورافوبیا موضوع ترس فرد این است که نکند، اتفاقی برای فرد رخ دهد و کسی نباشد که به وی کمک کند. یعنی چنانچه شخصی در کنار وی باشد که بخواهد و بتواند به فرد کمک کند، فرد کاملا آرام خواهد بود ولی اگر کسی کنار وی نباشد یا کسی که کنار وی است نخواهد یا توان کمک کردن به وی را نداشته باشد، به شدت مضطرب می‌گردد.

  • اختلال وحشت‌زدگی

در اختلال وحشت‌زدگی (پانیک) فرد ناگهان و به طور غیرقابل‌پیش‌بینی احساس خفگی و تنگی تنفس می‌کند و دچار وجشت شدید از مرگ یا جنون می‌شود. ضربان قلب و فشارخون وی به سرعت بالا رفته و در عرض ده دقیقه به اوج خود می‌رسد و بعد فروکش می‌کند.

  • اختلال اضطراب فراگیر

اختلال اضطراب فراگیر نگرانی مفرط و دائمی است که حداقل شش ماه طول می‌کشد و علائم جسمی نظیر تنیدگی عضلانی، تحریک‌پذیری، دشواری در خواب و بی‌قراری همراه است، این افراد همچنین مشکل تمرکز نیز دارند.

آموزش آسیب‌شناسی‌روانی_اختلالات اضطرابی

در این آموزش فصل اختلالات اضطرابی همراه با توضیحات و سبب‌شناسی و نطریه‌های مهم مطرح شده در مورد اختلالات اضطرابی به طور کامل آموزش داده شده است.

از آنجایی که اختلالات اضطرابی یکی از مهم‌ترین فصول آسیب‌شناسی روانی است یادگیری آن از اهمیت بسزایی برخوردار می‌باشد.