راهکارهایی برای نادیده گرفتن رفتارهای آزاردهنده کودکان

برای والدین مهم است که در رابطه با مزایای نادیده گرفتن رفتارهای کودکان اطلاعاتی داشته باشند. در دوره آموزشی راهکارهای کاربردی در مورد چگونه نادیده گرفتن رفتار کودکان ارائه شده است، که با نایدده گرفتن سنجیده می توان رفتار های ناشایست کودک را تا حدود خیلی زیادی کاهش داد.

قیمت ۷۵,۰۰۰ تومان

اشتراک 0 دیدگاه 267 بازدید

توضیحات

راهکارهایی برای نادیده گرفتن رفتارهای آزاردهنده کودکان

رفتارهای آزاردهنده کودکان یکی از مشکلاتی است که والدین با آن مواجه می شوند. مهمترین سوالی که والدین در برخورد با این کودکان از می پرسند این است که چگونه با کودکم برخورد کنم؟ چگونه باید آنها را تنبیه کنم؟ که دوره آموزشی چگونه تنبیه کردن کودکان را دانلود کرده و چندین بار تماشا کنید. اکثر والدین می پرسند، آیا می توانم رفتار های ناشایست کودک را نادیده بگیرم؟

کودکان گاهی اوقات بحث می کنند، پرخاشگر هستند، یا به بزرگسالان خود عصبی یا سرکشی می کنند. ممکن است کودک اختلال رفتاری داشته باشد ولی چون سن پایینی دارد تشخیص داده نشود. و این باعث می شود رفته رفته رفتار های آزاردهنده کودک ادامه یابد و شدید شود. از آنجایی که اختلالات رفتاری مخرب شامل اعمال و نشان دادن رفتار ناخواسته نسبت به دیگران است، گاهی اوقات به آنها اختلالات بیرونی می گویند.

رفتار درست و زود هنگام والدین در برخورد با این کودکان بسیار مهم است. راهکارهایی برای نادیده گرفتن رفتارهای آزاردهنده کودکان زمانی موثر است که سنجیده و همراه با در نظر گرفتن نیازهای کودکان باشد.

عوامل زیادی در بوجود آمدن رفتارهای آزاردهنده نقش دارد. از جمله عوامل بیولوژیکی و اجتماعی. کودکانی که بیشتر در معرض انواع خشونت و رفتارهای آسیب زا قرار می گیرند، یا زمانیکه والدین با آنها بدرفتاری می کنند و یا هنگامی که با تربیت خشن یا ناسازگار رو به رو می شوند در معرض مبتلا به اختلال های رفتاری قرار می گیرند.

5 راه برای مشغول نگه داشتن کودکان در خانه

  1. به آنها هر روز مسئولیت دهید: کاری کنید که کارهای روزمره برای فرزندانتان احساس خاصی داشته باشند. روز خود را با یک کار روزانه مانند تا کردن لباس‌ها، اطمینان از مرتب بودن بالش‌های اتاق نشیمن یا مرتب بودن همه تخت‌های خانه شروع کنید. قبل از اینکه آنها کار خود را شروع کنند، به آنها بگویید که چرا از آنها خواسته شده است که این کار را انجام دهند. وقتی مسئولیت خود را انجام دادند، آنها را تشویق کنید. کودکان متوجه خواهند شد که از تلاش های آنها قدردانی شده است.
  2. آنها را عادت به خواندن دهید: برای علاقه مند کردن فرزندتان به مطالعه هرگز زود نیست. عادت منظم به خواندن به کودک شما کمک می کند تا دایره لغات خود را غنی کند و ارتباطات خود را بهبود بخشد. با انجام منظم این کار به کودک خود اهمیت خواندن را نشان دهید. با پر کردن خانه خود با روزنامه و کتاب، فضای مطالعه ایجاد کنید. اگر کودک شما خیلی کوچک است که نمی تواند خودش بخواند، زمان داستان خانوادگی را به یک فعالیت روزانه 20 دقیقه ای تبدیل کنید. تم های مختلف را انتخاب کنید و با ذوق برای آنها با صدای بلند بخوانید.
  3. باهم غذا بپذید: آشپزخانه خود را به آزمایشگاهی تبدیل کنید. این لذیذترین و مغذی ترین راه برای کسب اطلاعات مفید است. از فرزندتان بخواهید مواد تشکیل دهنده را اندازه بگیرد (یا اگر خیلی کوچک است خودتان آنها را اندازه بگیرید)، برای آنها توضیح دهید که وقتی آب را می جوشانید، سس را مخلوط می کنید یا کیک می پزید چه اتفاقی می افتد. برای سرگرم شدن کودک خود، با هم یک پیتزا درست کنید: بگذارید خمیر را باز کنند، سبزیجات از قبل برش خورده را روی پیتزا بگذارند و پخته شدن آن را در فر ببیند.
  4. با کلمات بازی کنید: یادگیری را با بازی های کلمه ای سرگرم کننده کنید. آنها نه تنها کودک شما را سرگرم می کنند بلکه ذهن او را به چالش می کشند. کلمات رو روی یک فلش کارت بنویسید و از کودک خود بخواهید هم خانواده کلمه را بگویید. یا برای کلمه نوشته شده نقاشی بکشد. این راه برای یادگیری کلمات جدید بسیار مفید است.
  5. با کاردستی خلاقیت به خرج دهید: هنرها و صنایع دستی می توانند برای ایجاد کاردستی عالی باشند. آنها به کودک شما اجازه می دهد تا ایده پردازی کند. از بهترین و ساده ترین پروژه ها برای انجام کاردستی در خانه، شکل های خمیر  است. خمیر خود را فقط با آرد، آب و نمک درست کنید. این برای کودک شما بی خطر است و از موادی ساخته شده است که از قبل در دست دارید. به فرزندتان کمک کنید گل، انسان یا حیوانات بسازد. رنگ آمیزی آنها را می توان پس از بیرون آمدن از فر یا با مخلوط کردن مقداری رنگ خوراکی در خمیر با آبرنگ انجام داد.

به یاد داشته باشید که اساس و بنیان مدیریت رفتار موثر، داشتن روابط مثبت با کودکتان است. حتی موقعی که دارید رفتار ناپسند را تصحیح می کنید به شان وشخصیت کودکتان احترام بگذارید. خیلی از والدین نگران این هستند که آیا نادیده گرفتن رفتارهای آزاردهنده کودکمان تاثیری در رفتارش دارد؟

تدریس دوره آموزشی چگونه نادیده گرفتن رفتارهای آزار دهنده کودکان

در این دوره آموزشی مزایای نادیده گرفتن را به طور کامل توضیح دادم. نادیده گرفتن سنجیده باعث تغییر رفتار در کودکان می شود. و یکی از موثرترین روش ها برای رفع کردن رفتارهای آزار دهنده می باشد. اگر بعد از رفتارهای مثبت خود با کودکتان، کودک همچنان به رفتار های ناشایست خود ادامه می دهد حتما این دوره آموزشی را تماشا کنید.در این دوره راهکارهایی را برای چگونه نادیده گرفتن بیان کردم، که با انجام این راهکارها می توانید رفتار های ناشایست را در کودکان کم کرده، و رفتارهای شایسته ای را جایگزین انها کنید.

همچنین دوره های مربوط به کودک و نوجوانان را می توانید از طریق سایت دانلود و تماشا کنید تا بتوانید فرزندانی موفق داشته باشید.

توضیحات تکمیلی

مدرس دوره

خانم الهام نصرتی

سطح آموزشی

عمومی

تعداد جلسات آموزشی

یک جلسه

مدت زمان آموزش

15 دقیقه

پیش نیاز دوره

بدون نیاز به پیش نیاز

نوع دوره آموزشی

ویدئو آموزشی

کد دوره ی آموزشی

1007

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “راهکارهایی برای نادیده گرفتن رفتارهای آزاردهنده کودکان”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *